Σάουνα / Χαμάμ / Τζακούζι

Σάουνα / Χαμάμ / Τζακούζι

Οι θεραπείες με ζεστό νερό και ατμό είναι ένας δημοφιλής τρόπος χαλάρωσης και αποκατάστασης του σώματος. Στο Kos Hotel Junior Suites έχουμε όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό που θα θέλατε να εκμεταλλευτείτε, συμπεριλαμβανομένων::

Σάουνα
Η Σάουνα ήταν πάντα μέρος της ζωής των βόρειων λαών και σταδιακά έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο. Η Σάουνα διευκολύνει την εφίδρωση και την χαλάρωση των μυών. Η Σάουνά μας αποτελείται από το βασικό θάλαμο, ένα σύστημα θέρμανσης και ένα σύστημα ελέγχου.

Χαμάμ
Η χρήση του Χαμάμ είναι ένας παλιός τρόπος αναζωογόνησης και ψυχαγωγίας. Το ζεστό και ατμώδες περιβάλλον θεωρούνταν πάντα θεραπευτικό και αναζωογονητικό. Το υπερσύγχρονο χαμάμ μας αποτελείται από ένα θάλαμο και ένα μηχανισμό παραγωγής ατμού.

Τζακούζι
Η ρυθμιζόμενη ισχύς στους στροβίλους του τζακούζι παρέχει ένα μασάζ υδροθεραπείας για τους μύες και τις αρθρώσεις που μπορεί να ποικίλλει από ήπιο μέχρι βαθύ, βοηθώντας να απομακρυνθεί το στρες.

Solarium
Εάν θα θέλατε να αποκτήσετε λίγο έξτρα μαύρισμα, είστε ευπρόσδεκτοι να χρησιμοποιήσετε το σύγχρονο μηχάνημα Solarium που διαθέτουμε.

Κράτηση